3 timers intens læring i egne omgivelser

Workshops er en 3 timers seance, hvor vi sætter fokus på de vigtigeste principper indenfor personlig produktivitet. Der er typisk mellem 12 og 24 deltagere på en workshop og der er rig mulighed for at involvere og aktivere alle deltagere. Vores 3 timers workshop afholdes også som åben workshop 2 gange i kvartaler, hvor du kan være med uden dine kollegaer. Vi har afholdt workshops i 8 år og det er vores mest solgte service.

Book her

Indhold:

Følgende emner dækkes i en workshop:

  • Bedre styring af e-mail, huskelister og kalender
  • Bedre håndtering af post-it notes, mødenoter og sagsmapper
  • Bedre organisering af arkivering, uddelegering og hurtigt skiftende dagsordener
  • Bedre prioritering af opgaver, forstyrrelser og overspringshandlinger

Se også vores åben workshop

Forløb:

Workshoppen er optimal for hold på 12-20 personer, der ønsker en fælles introduktion til Personlig Workflow principperne.

En workshop kan bookes som et lukket arrangement for din virksomhed eller organisation. Er du alene eller ønsker du bare at teste workshoppen, før du booker den til dine kollegaer, så afholdes der regelmæssigt workshops, der er åbne for alle, som du kan tilmelde dig. Se kommende arrangementer for mere information.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Statistik for 2015

122
Workshops afholdt
634
Skriveborde ryddet op
20
Kursusdage afholdt
89
% Genbookning