Overskud i hverdagen

At have overskud i hverdagen i er noget, som vi alle ønsker os. Desværre er det lettere sagt end gjort, og for mange er det på arbejdspladsen, at det går galt med at få skabt det nødvendige overskud. Oplever du dette, vil du ofte være ude for, at du heller ikke i weekenden får ”tanket op” på kontoen med overskud – dermed havner du i en ond spiral. Det er denne spiral, jeg kan hjælpe dig med at bryde, så du igen får overskud i hverdagen.

Er overskud i hverdagen overhovedet muligt?

Selvfølgelig er det muligt at have overskud i hverdagen. For mange er hverdagen desværre præget af stress både på arbejdspladsen og i hjemmet, og som oftest udspringer stressen i hjemmet fra problemer på arbejdspladsen. Det er derfor, at det er nødvendigt at tage fat i dine arbejdsrutiner, når du skal undgå stress i hverdagen og i stedet skabe overskud.

Hvad forhindrer overskud i hverdagen?

Du kender helt sikkert til, at du er ved at drukne i e-mails, prioriterer de forkerte opgaver og i det hele taget ikke får arbejdet effektivt nok. Disse tre punkter er nogle af hovedårsagerne til, at du mister overblikket og overskuddet i hverdagen, og det er derfor også her, du bør sætte ind som det allerførste. Hos Personligworkflow.com kan vi hjælpe dig med at strukturere din arbejdsdag, så du netop undgår stress og i stedet får overblik.

Tre tips til overskud i hverdagen

– Sørg for at prioritere dine opgaver på arbejdspladsen

– Når du holder fri, så hold fri

– Opsæt mål for dig selv og dine opgaver, så du fokuserer på det rigtige

Vil du opleve overskud i DIN hverdag?

Hvis du også føler, at din hverdag indeholder alt andet end overskud, vil vi anbefale dig at abonnere på vores gratis nyhedsmail, som løbende udsendes med tips og tricks til at forbedre dine arbejdsrutine. Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte ved at benytte kontaktformularen, som du finder både til venstre og i bunden af siden.

Skrevet af