Har du eller dine medarbejdere svært ved at nå arbejdsopgaverne i hverdagen? Har opgaverne hobet sig så meget op, at du har svært ved at overskue dem? Oplever du mindre effektivitet på arbejdspladsen, fordi tiden ikke bliver brugt korrekt? Så har du/I brug for bedre time management. Det kan vi her hos Personlig Workflow hjælpe jer med.

Time management er din genvej til succes

”Tid er penge” sagde Benjamin Franklin, og han havde i den grad ret. Tid er en af de få ressourcer, vi ikke kan få mere af, selvom flere nok ville ønske, at der var mere end 24 timer i døgnet. Derfor gælder det også om at udnytte denne tid bedst muligt, hvis du vil opnå succes med din egen virksomhed eller som ansat. At have en glad og effektiv medarbejderstab er nemlig noget af en opgave i sig selv, men formår I at udnytte tiden korrekt, vil I være op til flere skridt foran andre virksomheder, vis medarbejdere kan være forvildede og uden overskud.

Genveje til bedre time management

Tilvalg og fravalg: For at udnytte sin tid bedst muligt er det ekstremt vigtigt at gøre sig klart, hvad man vil – og hvad man ikke vil. Når du gør nogle tilvalg, fravælger du automatisk at bruge tid på noget andet. Det gælder også, at hvis du fravælger noget, skaber du tid og ressourcer til andre projekter. Det er altså utroligt vigtigt at vide, hvad man vil.

Gør det enkelt: I stedet for at slå et storstilet projekt op fra starten, kan du passende sætte dig nogle mål, som du gerne vil nå. Herefter nedbryder du vejen til disse mål ved at opstille opgave efter opgave, som løses. Du holder dig altså altid på dette rette vej mod målet, hvis dine opgaver er prioriteret og valgt korrekt.

Husk at holde fri: Hvis du sidder med en opgaveliste foran dig, er det fristende bare at køre løs. Det er dog ikke altid vejen til succes, da det er vigtigt også at få koblet af og ladet batterierne op.

Du opnår også velvære med bedre styr på tiden

Det at have styr på tiden og sine opgaver er noget, der også bidrager positivt til dit overskud og livsglæde i hverdagen. Følelsen af at have styr på opgaverne på arbejdet vil også have indflydelse på din fritid, så eksempelvis også kan slappe bedre af og lade op i weekenden. Dette er blot én af mange positive sideeffekter, hvis du får styr på dit time management på personligt eller virksomhedsniveau.

Vi kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil høre mere om time management, kan du skrive til os via kontaktformularen til venstre. Så kontakter vi dig vedrørende forbedring af din og din virksomheds time management.

Skrevet af