Vores Vision

Vi skaber livskvalitet for folk, der ønsker at skalere deres ydeevne og blive langtidsholdbare.
Når du bliver presset hvad så?
Men sådan behøver det ikke at være
…hvis du har ro og overblik.
Har du ro og overblik?

Det kan du få med vores træning

Oplev hvordan det er at træne med os i denne video.

Vores mission er at skabe fokus

Vores mission er at få dig og dit team til at fokusere 100% på det, som er vigtigst for jer.

Først afklarer vi, hvad som er vigtigst for dig, og som du skal fokusere på. Så fjerner vi alt, som står i vejen for, at du opnår dyb fokus, og til sidst viser vi metoder til, hvordan du kan fastholde dit nye fokus.

Nå mere og arbejd mindre
  • Din måde at arbejde på bliver gentænkt
  • Dit workflow bliver strømlinet
  • Din træning bliver lav praktisk, motiverende og overkommelig
Tilmeld dig vores nyhedsmail

Jeg har benyttet Mark til etablering af effektivt personligt tidsstyringsværktøj. Med Marks anbefalinger, som er givet med udgangspunkt i min egen personlighed, arbejdsforhold og personlige ønsker om en mere effektiv hverdag og mere egentid, har jeg fået lavet et system som har givet mig et større overblik over sager og deadlines, hvilket har medført en meget mere tilfredsstillende arbejdsdag for mig, men også for mine nærmeste medarbejdere. Jeg har desuden fået mere tid til personlige fritidsaktiviteter og jeg vil estimere en højere produktivitet på 15-20%, hvilket gør forløbet med Mark til en af de bedste investeringer jeg har gjort.
Tak til Mark for hans yderst behagelige måde at være på og jeg kan kun give Mark mine bedste anbefalinger.
Henrik BrusgaardPartner og Statsautoriseret Revisor, Dansk Revision
Implementering er vores hemmelige våben

Det er ikke svært at forstå, hvad der skal til for at skabe forandringen, men det er svært at gennemfører forandringen og derefter gøre det til sin egen måde at arbejde på.

Derfor tænker vi konstant på, hvordan du bedst gennemfører forandringen, når vi kører vores uddannelses forløb. Vi er faktisk gået så langt, så vi har designet en metoder, som bygger på 5 forskellige implementerings niveauer, for at sikre at du gør fremskridt.

Vores konsulenter

8 års erfaring og en passion for personlig produktivitet

Mark Mayland

Direktør

Mark er stifter og partner i Personlig Workflow og står for levering af kurser samt workshops.

Tine Rasmussen

Administrativ Konsulent

Tine er vores administrative superhelt og bistår teamet i daglige praktiske opgaver.

Rasmus Egholm thomsen, Moreme

Vi tilpasser vores metode til dig. Du skal ikke tilpasse dig metoden.

Martha Kjærbye, Prescriba

Marks har radikalt ændret mit syn på projektstyring til det bedre. Konceptet har givet mig væsentlig bedre overblik over mine opgaver, og gjort det nemmere for mig at holde fokus på mine igangværende projekter.
Morten KehlerProject Manager, TDC
Din rejse bliver til vores historie

Vil du vide mere?

Tag endelig fat i mig, hvis du vil vide mere om, hvordan Personlig Workflow kan hjælpe dig og din arbejdsplads.

Statistik fra vores seneste 12 måneder

122
Workshops afholdt
634
Skriveborde ryddet op
20
Kursusdage afholdt
89%
Genbookning