IMG_0901

Giv dit teams arbejdsmønstre fornyet energi,
og bliv fri for flaskehalse og forhindringer på vejen.

FOREDRAG 1
Færdigt arbejde og weekend med god samvittighed

Dette motiverende foredrag forandrer deltageres tilgang til at planlægge og organisere deres personlige arbejdsrutiner.

BOOK HER

FOREDRAG 2
Sådan skaber du sunde og stærke arbejdsrutiner og får mere ro og overblik

Deltagerne går optimistiske fra foredraget med en ny forståelse af, hvad selvledelse kan gøre. Vi viser dem vejen til at komme godt i gang med det samme.

BOOK HER

FOREDRAG 3
Bryd de gamle vaner og få øget luft og overskud i arbejdsdagen

I dette foredrag giver vi medarbejdere og ledere indsigt og værktøjer, der udfordrer uhensigtsmæssige arbejdsmønstre og skaber en ny arbejdsdag.

BOOK HER

FRA BRANDSLUKNING TIL OVERBLIK

Har du og dine kollegaer mange bolde i luften, og skal du samtidig evne at prioritere og skabe overblik, kan et inspirationsforedrag fra PW hjælpe.

Udgangspunktet i foredragene er, at give den enkelte deltager værktøjer til at skabe en dagligdag, hvor overskud og arbejdsglæde er i højsædet.

ET LET OG MOTIVERENDE FOREDRAG

Et foredrag er en 1 times varighed, hvor vi sætter fokus på grundstenene indenfor produktivitet, men samtidig sørger for, at det er let og motiverende for dine medarbejdere.

Det giver momentum, fokus og energi.

BOOK HER

LAVPRAKTISK TILGANG

Med udgangspunkt i at fjerne flaskehalse, frustrationer og dårlige samvittighed, viser vi en konkret vej til større overskud, arbejdslyst og trivsel.

Vi fjerner kort sagt de mange forstyrrelser og uhensigtsmæssige vaner, som hverdagen er fyldt med, og erstatter disse med nye arbejdsmønstre.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte