Skræddersyet rådgivning til enkeltpersoner

Individuel rådgivning er til dig, som ønsker at sætte fokus på din personlige produktivitet. Du har et ønske om at få bedre styr på alle dine opgaver, dine aftaler og dit stressniveau. Du har mange bolde i luften og vil gerne kunne håndtere det på en mere langtidsholdbar måde. Vi underviser erfarne og dedikerede medarbejdere, mellemledere og de bedste erhvervsfolk til at opnå større overskud, gennem skræddersyet rådgivning.

Forløb:

Introduktion
Hjælp til at komme godt igang og får styr på de løse ender.
1 møde (kr. 6.700)

Basistræning
Får styr på løse ender, arbejdsrutiner og mentale modeller.
3 møder (kr. 15.000)

Grundtræning
Få bedre arbejdsrutiner, mentale modeller, fokusområder og langsigtede mål.
6 møder (kr. 25.000)

Udbytte:

Med nye effektive arbejdsrutiner vil du få en arbejdsdag med fokus på ro og overblik. Det vil blive sjovere og mere tilfredsstillende at gå på arbejde. Du vil få indsigt og nye metoder til at nå mere og arbejde mindre.

Du vil få plads til fordybelse og til at fokusere på det som er vigtigt. Når der er styr på de løse ender, vil du kunne gå på weekend med god samvittighed. Individuel rådgivning vil give dig luft, overskud og arbejdsglæde.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Statistik for 2015

  122
  Workshops afholdt
  634
  Skriveborde ryddet op
  20
  Kursusdage afholdt
  89
  % Genbookning