At blive mere effektiv er noget, vi alle sammen gerne vil, men det er lettere sagt end gjort. Til gengæld ved vi også, at øget effektivitet kan gavne os både på arbejdspladsen og i privatlivet, når vi når at løse opgaverne på arbejdet og kan nyde fritiden uden at tænke på morgendagens efterslæb. Lige præcis at blive mere effektiv er noget, vi kan hjælpe dig med her hos Personlig Workflow.

At blive mere effektiv starter hos dig selv

For at blive mere effektiv i hverdagen skal du gøre op med dig selv, at det kommer til at kræve ændringer. Nogle vælger at læse en selvhjælpsbog eller søge hjælp på internettet (som du også er i gang med her), men mange har ikke adgang til de redskaber, der er nødvendige. Det er det, vi her på Personlig Workflow kan hjælpe dig med. Vi kan sammen med dig – eller din virksomhed – skræddersy et forløb, hvor vi blander teori med praksis, så du løbende oplever, at din effektivitet forbedres. Vi kan undervise flere kursister på én gang, som eksempelvis en hel dag ude hos din virksomhed. Har du brug for hjælp på det mere personlige plan, kan vi også sammensætte et forløb med sparring og de nødvendige redskaber for at blive mere effektiv.

Arbejdspladsen vil have gavn af øget effektivitet

Vi beskæftiger os primært med at gøre dig mere effektiv på arbejdspladsen, så du ikke drukner i e-mails, tager arbejde med hjem og ryger ind i en ond spiral med manglende overskud og overblik. Det forringer nemlig din effektivitet markant. Har du ikke overskud til dine arbejdsopgaver på arbejdspladsen, vil du ikke bare opleve at blive mindre effektiv, du vil også opleve, at det påvirker dit liv, når du har forladt dagens arbejde. Mange mennesker tager nemlig arbejde med hjem – både fysisk og mentalt – og selvom timetallet stiger, bliver du på ingen måde mere effektiv, da du ikke får koblet af og ladet op til næste dags opgaver.

At blive mere effektiv gavner også privatlivet

At gå glad hjem fra arbejde er et vigtigt element i at blive mere effektiv. Hvis du efterlader dit arbejde på arbejdet, netop fordi du har nået dagens opgaver, har du også langt bedre forudsætninger for lade op til næste dags arbejde. Det gør du allerbedst ved ikke at have arbejdsopgaver flyvende rundt i hovedet, og hvis du har løst disse opgaver, er de immervæk nemmere at lade ligge helt, end hvis du mangler at afslutte en eller flere. Både den måde får du mere overskud i din fritid, samtidig med at du bliver mere effektiv på arbejdspladsen.

Vi kan hjælpe dig og din effektivitet

Her hos Personlig Workflow kan vi hjælpe dig med at blive mere effektiv, så det gavner dig både på arbejdspladsen og civilt. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du meget velkommen til uforpligtende at kontakte os via formularen til e-mails i venstre side.

Skrevet af