Kontakt os på +45 70 22 15 07

Foredrag

Inspirerende foredrag til din virksomhed

Et foredrag er en 1 times seance, hvor vi sætter fokus på grundstenene indenfor produktivitet men samtidig sørger for at det er inspirerende, let og motiverende for dine medarbejdere. I kan være fra 25 til 1.000 deltagere. Har du og dine kollegaer mange bolde i luften, og skal du samtidig evne at prioritere og skabe overblik, er et inspirationsforedrag det du og din virksomhed har brug for.

BOOK HER

Foredrag 1: Færdigt arbejde og weekend med god samvittighed

Dette motiverende foredrag forandrer deltageres tilgang til at planlægge og organisere deres personlige arbejdsrutiner.

Foredrag 2: Sådan skaber du sunde og stærke arbejdsrutiner og får mere ro og overblik

Deltagerne går optimistiske fra foredraget med en ny forståelse af, hvad selvledelse kan gøre. Vi viser dem vejen til at komme godt i gang med det samme.

Foredrag 3: Bryd de dårlige arbejdsvaner og få øget luft og overskud i hverdagen

I dette foredrag giver vi medarbejdere og ledere indsigt og værktøjer, der udfordrer uhensigtsmæssige arbejdsvaner.

BOOK HER

Lavpraktisk tilgang

I sine værktøjsbaserede foredrag forandrer teamet bag Personlig Workflow sine deltageres tilstand fra brandslukning til overblik. Med udgangspunkt i at fjerne den kronisk dårlige samvittighed, som mange medarbejdere bærer rundt på, viser vi en konkret vej til større overskud, arbejdslyst og trivsel.

Vi fjerner kort sagt de mange uhensigtsmæssige vaner, som mange af os har tilegnet os gennem tiden, og erstatter disse med hensigtsmæssige arbejdsrutiner.

Udgangspunktet i foredragene er, at give den enkelte deltager værktøjer til at skabe en dagligdag, hvor overskud og arbejdsglæde er i højsædet, selvom dagligdagen er præget af travlhed, utallige bolde i luften og til tider decideret stress.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Statistik for 2015

122
Workshops afholdt
634
Skriveborde ryddet op
20
Kursusdage afholdt
89
% Genbookning