Priser

Priser

Vil du vide mere om vores priser? Du er altid velkommen til at ringe til os eller se vores priser på vores prisside.

Se priser

Kontakt

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere? Kan du ikke finde svar på dit spørgmål herunder? Du er altid velkommen til at tage kontakt.

Tag kontakt

Hvilke services tilbyder i?

Vi tilbyder kurser, workshops, foredrag, individuel rådgivning og en række workshops for ledere og omkring effektive møder. Vores kurser kan både afholdes i vores lokaler på Frederiksberg men bliver oftest holdt i din virksomheds lokaler.

Afholder i kurser i hele DK?

Ja, vi kører gerne rundt i hele Danmark.

Hvor meget koster det?

Der er forskellige priser for vores services. Du kan se vores fulde prisliste på denne side om priser.

Vil du vide mere om vores videoplatform?

Hos Personlig Workflow ved vi godt, at det kan være svært at dedikere 6 timer til en kursusdag for dig og dine medarbejdere. Det er af samme grund, at vi har udviklet MyWorkflow, som er vores online videoplatform. Du har adgang til alle vores videoer og det afdækker alle de samme emner, som vi taler om i vores kurser. Hvis du vil vide mere, så klik på linket herunder.

Se MyWorkflow
Har du brug for en IT løsning?

 

Hos Personlig Workflow har vi et team af softwareprogrammører, som sidder klar til at udvikle innovative løsninger, som kan gøre din organisation mere effektiv. Hvis du har en idé til et effektivitetsværktøj er du mere end velkommen til at sende os en mail, så vi kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os