Velkommen til MyWorkflow

vores videoguide til et bedre workflow


Workflow træning når det passer dig og i dit eget tempo

Vi er meget glade for at kunne præsentere dig for for vores video guide, der vil gøre det lettere at forvandle din hverdag til en dag med overskud. Hvis du har travlt og meget at se til, så er det måske mere svært at få sat tid af til at tage på kursus, men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for alle vores mange tips og tricks, der kan gøre din hverdag lettere at komme igennem.

 

Målgruppe

MyWorkflow er tiltænkt de travle personer, som ikke umiddelbart har mulighed for, at hive 3 eller 6 timer ud af kalenderen til en workshop eller et kursus. Ved at deltage i et online forløb, vil du have mulighed for at tilegne dig sammen dyrebare viden på dine vilkår. Når du vil og har lyst! Vores typiske bruger er vidensmedarbejder i en mindre eller større organisation og har mange bolde i luften.

 

Udbytte

Du vil hurtigt opdage, at der er meget overskud, ro og overblik at komme efter. Vi har undervist I nogle af Danmarks største organisationer og har hjulpet flere 1000 deltagere til et bedre overblik. Efter endt MyWorkflow forløb vil du have et bedre overblik over dine emails og opgaver i Outlook samt have et simpelt og effektivt system til at være langtidsholdbar fremover.

 

Indhold

Hvis du vælger at tilmelde dig et online kursus vil du ligesom tusindvis af andre deltagere modtage gennemtestet og professionelt materiale indspillet på engelsk. Du får 14 letforståelige og meget lavpraktiske videoer, der vil inspirere dig til at arbejde med måden du arbejder på.

 

Forløb

Du vil få ubegrænset adgang til vores online platform. Du kan herefter frit vælge om du ønsker at se en film og så implementere det du har lært, eller om du ser alle videoerne på en gang. Vi står altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, som der måtte være. Du vil også have fri adgang til vores materiale, der følger med videoerne.

 

Pris

Du kan få adgang til vores online materiale for kun 499,- og du har adgang til disse videoer resten af dit arbejdsliv.

 

Få adgang til vores videokursus