[rev_slider_vc alias=”social”]

PW Social Club

Vi har fået mange henvendelser fra vores workflow følgere, som efterlyser et socialt netværksforum. Derfor er vi i gang med at oprette et brugerdrevet netværk, hvor medlemmerne selv har indflydelse på det faglige input.

PW Social Club skal være et professionelt netværk, der udfordrer måden at tænke forretning på. Det skal være et vidensdrevet netværk, som bestræber sig på at inspirere og dygtiggøre sine medlemmer.

 

4 netværksarrangementer om året

Som udgangspunkt vil vi holde 4 årlige arrangementer med fokus på teknologier, metoder, teorier og værktøj, det kan gøre arbejdslivet lettere og mere effektivt.

Vi vil ligge en stor ære i at holde arrangementer, der afspejler de nyeste trends inden for forretningsudvikling. Det gælder både på individuelt-, team- og organisatorisk niveau.

Arrangementerne vil typisk indeholde både specialisters fremlæggelse af et relevant emne og medlemmernes egne cases, der beskriver en aktuel udfordring og gør emnet praktisk anvendeligt. En udfordring, hvor man som medlem kan byde ind med egne erfaringer og løsningsforslag.

 

Et afslappet netværk med højt til loftet

PW Social Club rummer alle, der er drevet af nysgerrighed og videbegær. Det skal være et mødested for folk, der ikke er bange for at blive udfordret på flere fronter, og som ser forandring og inputs udefra som en naturlig proces i forretningsudvikling.

Vi vil derfor bestræbe os på at inspirere og udfordre medlemmernes måde at arbejde på ved at give dem ny og relevant viden, der kan resultere i en øget arbejdslyst.

 

Hjælp os med at hjælpe jer

Da vi stadig er i processen til at udvikle PW Social Club, vil vi sætte stor pris på din mening og forventninger til et sådanne netværk.

Det tager kun 5 min. at besvare vores spørgeskema nedenfor.

På forhånd tak!

Powered byTypeform