Interaktiv online rådgivning

NÆSTE WEBINAR: TØM HOVEDET OG FRIGIV TONSVIS AF RESSOURCER

Vores nyeste produkt er en række af webinarer, hvor du kan få interaktiv online rådgivning om personlig produktivt. Antallet af deltagere er ubegrænset, men ved stor tilmelding opretter vi flere seancer, så du får større værdi ud af webinaret med større interaktion. Et typisk webinar er af 45-60 min. varighed, hvor vi gennemgår et forudbestemt emne, og der bliver sluttet af med en Q&A.

Book her

INDHOLD

Følgende emne handler vores næste webinar om: “Tøm hovedet og frigiv masser af ressourcer”

 • Hvorfor skal man tømme hovedet
 • Værktøjer til at hjælpe dig med at tømme hovedet – hvor som helst, når som helst
 • Arbejdsrutiner til at tømme hovedet
 • Øvelser i at tømme hovedet
 • Fastholdelse af den gode vane
 • Q&A

Da vi er klar over, at læringsformen er individuel fra person til person, så kan du vælge at deltage i webinaret som du har lyst. Du kan være aktiv undervejs og stille spørgsmål, men du er også velkommen til blot at lytte og suge viden til dig.

Se også vores åben workshop

FORLØB

Et webinar starter med en kort introduktion af Personlig Workflow og webinarets vært. Derefter spørges ind til deltagernes udfordringer og tanker om emnet med formålet at skræddersy indholdet bedst muligt. Dernæst gennemgås mentale modeller, lavpraktiske hjælpeværktøjer samt arbejdsrutiner, der alle gør det let at tømme hovedet, så du kan frigive en enorm mængde ressourcer og være fokuseret, når du arbejde.

Undervejs laver vi øvelser i at tømme hovedet, så du går herfra og allerede er startet på implementeringen af denne gode vane. Vi snakker kort om fastholdelse af vanen, og til sidst har du rig mulighed for at stille spørgsmål om lige netop dine udfordringer og din specifikke situation i en Q&A.

VÆRT

Webinarets vært vil være vores konsulent Simon Jørn Hansen. Simon har en dyb analytisk tilgang til workflow, men forstår samtidig at være en god og tålmodig formidler. Med Simon bliver du taget hånd om, og vi garanterer, at du kommer godt i mål med emnet, når Simon er vært. Udover at være konsulent hos os, er Simon professionel triatlet og på landsholdet i løb, så hvis der er nogen, der formår at få noget ud af døgnets timer og være fokuseret, så er det Simon.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Statistik for 2015

  122
  Workshops afholdt
  634
  Skriveborde ryddet op
  20
  Kursusdage afholdt
  89
  % Genbookning