Afklar dit workflow potentiale og tag din effektivitet til næste niveau

Workflow Performance Analysen er det nyeste inden for produktivitet og personlig planlægning. Analysen tager udgangspunkt i den enkelte person og identificerer dit workflow potentiale. Men det stopper ikke her! For hvordan skal du gå videre herfra og forbedre dit workflow?

Workflow Performance Analysen giver dig en dybdegående og detaljeret rapport baseret på en gennemgang af resultaterne af vores erfarne konsulenter. De identificerer indsatsområder, som du vil modtage i en rapport. Du får også mulighed for en personlig samtale med en af vores konsulenter om resultaterne, og hvordan du bedst kommer videre.

Tag analyse

INDHOLD

Workflow Performance Analysen er det nyeste inden for måling af produktivitet. Vi kigger på dit individuelle workflow ud fra to overordnede perspektiver:

 1. Status
 2. Indsats

Status giver dig et overblik over, hvordan dit workflow er nu. Perspektivet indsats giver dig et overblik over, hvilke ting du gør nu, der hjælper dit workflow. Ud fra en sammenligning af din status og indsats for vi et meget detaljeret indblik i, hvor du skal sætte ind, og hvad der giver mest værdi.

Workflow Analysen er udarbejdet på baggrund af mange års erfaring inden for workflow samt tests af, hvad et godt individuelt workflow typisk indeholder. Vi er dog klar over, at der ikke er et “ideelt” workflow, og derfor tilbyder vi at kombinere Workflow Performance Analysen med en diskussion af resultaterne sammen med en af vores erfarne konsulenter.

Analysen tager omkring 15 min. at besvare.

FORLØB

Workflow Performance Analysen starter med, at du tager analysen via spørgeskemaet. Når du har gennemført spørgeskemaet kigger vi nærmere på dine besvarelser, analyserer resultater, og identificerer indsatsområder for at forbedre dit workflow.

Ud fra vores dybdegående analyse vil du modtage en rapport inden for 24 timer af din besvarelse. Dernæst vil vi give dig mulighed for en diskussion af dine resultater over telefonen, så du får det bedste indblik i, hvordan du kommer videre med dit workflow.

Har du tidligere taget analysen, så vil rapporten indeholde en sammenligning af dine resultater, hvorved du vil få et indblik i din udvikling.

TEAMS OG ORGANISATIONER

Der er også mulighed for at dit team eller din organisation kan tage Workflow Performance Analysen. Som noget ekstra vil der indgå en rapport over teamets eller organisations samlede workflow samt en identificering af best practice medarbejdere inden for workflow. Tag kontakt til konsulent Simon Jørn Hansen for at høre nærmere.

Tag kontakt
“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Statistik for 2015

  122
  Workshops afholdt
  634
  Skriveborde ryddet op
  20
  Kursusdage afholdt
  89
  % Genbookning