Vi har alle brug for mere overskud i hverdagen, til at udføre vores arbejdsopgaver. Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene gør, at vi alle har svært ved at følge med. Har du og dine kollegaer mange bolde i luften og dårlig samvittighed over det, som ikke bliver nået, og lider I under en travl og presset arbejdsdag, kan en kursusdag hjælpe med at skabe overskud.

I et kursus med Personlig Workflow vil du og dine kollegaer få hjælp til bedre at planlægge arbejdsopgaver og styre e-mails, så der skabes ro og overblik. Personlig Workflow metoden gavner teams og organisationer, som ønsker at hjælpe deres medarbejdere til at styre deres arbejde og forbedre den måde de arbejder på.

Hør hvad vores kunder siger om den hjælp de har fået

Formål

Målsætningen er at skabe en dagligdag, hvor det er sjovt og tilfredsstillende at gå på arbejde, fordi opgaverne glider lettere. Det sker ved at lære dig og dine kollegaer at planlægge fokus og arbejdsrutiner, så I får mere overskud og arbejdslyst.

Personlig Workflow ønsker at skabe dialog i organisationen om, hvordan man i fællesskab kan arbejde på en mere hensigtsmæssig måde, så man når mere og arbejder mindre, samt give hver enkelt medarbejder en metode til at arbejde med sit personlige overskud, så alle får ro og overblik i en presset hverdag.

Udbytte

Konsekvensen er en bedre håndtering af spidsbelastningsperioder. Derudover fjernes stressende tidsrøvere og flaskehalse, som kan bremse en tilfredsstillende rytme i det daglige arbejde.

Du introduceres til den nyeste viden samt bliver inspireret til at arbejde med din personlige produktivitet. Slutresultatet er et bedre workflow, et reduceret stressniveau og en større arbejdsglæde, hvilket styrker både motivationen, produktiviteten og resultaterne.

Organisationer, med ønske om et teambuilding event med et fagligt fokus, kan få stor glæde og værdi af kursusdagen, hvor det sikres, at der åbnes op for en dialog blandt medarbejderne, som kan bane vej for i fællesskab at hjælpe hinanden med at skabe arbejdsglæde og et mere tilfredsstillende arbejdsmiljø.

Forløb

Dette forløb er flagskibet hos Personlig Workflow. En 6 timers kursusdag, der giver mulighed for én fælles introduktion til Personlig Workflow konceptet. Forløbet er skabt til at sikre forandring, og det er ideelt til at få folk til at flytte sig. Alle vil med højt humør kunne gå tilbage til eget skrivebord og afprøve de konkrete metoder man har lært.

Kursusdagen er meget interaktiv og deltagerne vil have rig mulighed for at afprøve modeller, værktøjer og deres nye viden under forløbet, hvilket er meget inspirerende og brugervenligt.

Der afholdes et orienteringsmøde før kursusdagen og et afrundingsmøde efter, hvor henholdsvis behov og ønsker samt evaluering, feedback og fremtidsmuligheder diskuteres.

Indhold

Metoden består af forandringer på tre vigtige områder – tilpasning af mentale modeller, effektivisering af arbejdsrutiner og optimering af brugen af sine hjælpeværktøjer.

Med personlig vejledning og nye ideer engageres du til at ruske op i din måde at tænke arbejde på. Kursusdagen byder på masser af hjælp og input til at få styr på din personlige produktivitet.

Følgende emner dækkes i forløbet:

  • Bedre styring af E-mail, huskelister og kalender
  • Bedre håndtering af post-it notes, møde noter og sagsmapper
  • Bedre organisering af arkivering, uddelegering og hurtigt skiftende dagsordener
  • Bedre prioritering af opgaver, forstyrrelser og overspringshandlinger

Priser

Kr. 25.000,- ekskl. moms og transport.

Kontakt Personlig Workflow

Hvis Personlig Workflow er noget for dig eller du har spørgsmål, så tag kontakt til Silvia Stoyanoff på silvia@personligworkflow.com eller 26 14 88 81

Se mere her: PW Kursus