Vi afholder åbne workshops flere gange i kvartalet

En åben workshop er en 3 timers seance, hvor vi sætter fokus på de vigtigeste principper indenfor personlig produktivitet. Det er det samme indhold som en almindelig workshop men det foregår i vores lokaler og du kan deltage som enkeltperson. Der er typisk mellem 12 og 24 deltagere på en workshop og der er rig mulighed for at involvere og aktivere alle deltagere. En åben workshop plads koster 1.700 kr. ex moms.

Book her

Indhold:

Følgende emner dækkes i en workshop:

 • Bedre styring af e-mail, huskelister og kalender
 • Bedre håndtering af post-it notes, mødenoter og sagsmapper
 • Bedre organisering af arkivering, uddelegering og hurtigt skiftende dagsordener
 • Bedre prioritering af opgaver, forstyrrelser og overspringshandlinger
Se aktuelle arrangementer

Forløb:

En åben workshop er optimal for enkeltpersoner, der ønsker en introduktion til Personlig Workflow principperne.

En workshop kan bookes som et lukket arrangement for din virksomhed eller organisation. Hvis du vil se mere om et lukket arrangement kan du læse mere her.

“Vi har haft fornøjelsen af et ganske kort foredrag om PersonligWorkflow. På trods af den begrænsede tid (1,5 time) nåede Mark at formidle såvel budskabet, give rum til refleksion og kort drøftelser samt endelig relevante redskaber indenfor e-mail, mødestruktur samt generel “brandslukning”. Et meget nyttigt foredrag, med andre ord, og vi kan varmt anbefale Personlig Workflow-konceptet.”
Susanne Hammer-JacobsenLærerstandens Brandforsikring
“For mig er det vigtigt at have det fulde overblik over alle mine aftaler og opgaver, så jeg kan planlægge og prioritere min tid rigtigt. Mark har en god indsigt i, hvordan det er muligt at opnå dette overblik, samt en række let tilgængelige teknikker og værktøjer til at hjælpe med at føre det ud i livet. Jeg tror, at mange vil kunne have glæde af Marks personlige rådgivning til at hjælpe med at få overblik over alle de bolde, de fleste nok jonglerer rundt med, og således opnå en mere effektiv arbejdsdag uden for mange unødige forstyrrelser.”
Mille Frydendahl IversenDeloitte

Book et forløb

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Statistik for 2015

  122
  Workshops afholdt
  634
  Skriveborde ryddet op
  20
  Kursusdage afholdt
  89
  % Genbookning